Exemple de CV-uri în funcție de industrie

Răsfoiește printre sute de exemple de CV-uri pentru a găsi formatul și stilul potrivite nevoilor tale. Găsește cel mai bun exemplu de CV în această prezentare de exemple create și formatate în mod profesional. Economisește timp și creează-ți un CV profesional cu un aspect excelent.

resume professions

Selectează categoria profesională

Iată o colecție cuprinzătoare de exemple de CV-uri pentru diverse profesii. Vei găsi CV-uri pentru posturi de contabilitate, posturi de asistenți birou, asistenți administrativi, funcționari servicii clienți, vânzători și casieri în magazine, posturi de secretari și asistenți în firme de avocatură, CV-uri pentru posturi în industrii generale, CV-uri de marketing, CV-uri de reprezentanți de vânzări și multe altele.

 

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tehnologia Informației

Avem toate sfaturile, instrumentele și exemplele de CV de care ai nevoie pentru a crea un CV câștigător în domeniul tehnologiei informației. Tu trebuie doar să îți alegi unul dintre modelele noastre testate pe teren, îți introduci datele și începi să aplici imediat! Dacă folosești un model, o să-l poți edita și actualiza ori de câte ori vrei și nu există o limită a numărului de modele pe care le poți folosi.

Vânzări

Cauți un loc de muncă în domeniul vânzărilor? Transformă-ți căutarea unui loc de muncă într-o plimbare prin parc și analizează varietatea de exemple de CV-uri de vânzări de care dispunem. Folosește creatorul nostru de CV-uri pentru a-ți crea propriul CV cu aspect profesional, cu un simplu click.

Marketing

Fie că ești în căutarea primului tău loc de muncă în marketing, fie că îți dorești să creezi un CV care să te ajute să obții următoarea promovare, exemplele noastre de CV te vor ajuta să te faci remarcat și să fii angajat. Având peste 20 de ani de experiență în această industrie, noi știm de ce este nevoie pentru a reuși în acest domeniu. Permite-ne să te ajutăm să te evidențiezi cel mai bine pe piața candidaților prin crearea CV-ului perfect!

Contabilitate și Finanțe

Fie că îți dorești să îți construiți o carieră într-un domeniu legat de contabilitate sau finanțe, fie că vrei doar să-ți îmbunătățești competențele, aceste exemple de CV îți vor fi de ajutor.

Administrativ

Un CV administrativ este o modalitate excelentă de a-ți evidenția competențele și abilitățile în domeniul administrației. Pentru candidații la un loc de muncă cu experiență într-un sector industrial sau într-un alt cadru neadministrativ, este important să folosească CV-ul pentru a-și demonstra experiența relevantă și modul în care aceasta este transferabilă într-un mediu de birou.

Alimentație și Catering

În categoria de Exemple de CV-uri pentru domeniile Ospitalitate și Catering am creat o varietate de exemple de CV-uri pentru a răspunde nevoilor tale, pentru a te ajuta în această industrie a ospitalității și a cateringului. Fie că ești în căutarea unor exemple de CV-uri pentru ospătari, stewarzi, bucătari, manageri sau chiar CV-uri pentru profesioniști din industria SPA, consultă modelele noastre de CV-uri.

Întreținere și Reparații

Ești în căutarea unui angajator care să îți aprecieze abilitățile în domeniul întreținerii și Reparațiilor? Modelele noastre gratuite de CV-uri sunt adaptate pentru a-ți pune în valoare competențele și munca grea. Ne-am ocupat de prima impresie prin includerea unei secțiuni pentru fotografia ta în CV, alături de secțiunea de referințe și premii pe care le-ai primit pentru munca ta asiduă din trecut. Fiecare model este clar și optimizat, astfel încât potențialii angajatori să poată avea instantaneu o impresie bună despre tine.

Domeniul Medical

Exemplele noastre fantastice de CV-uri te vor ajuta să îți găsești nișa, indiferent de situația în care te afli. De la medicină la afaceri, la arte plastice și multe altele, am redactat sute de tipuri diferite de CV-uri. Atunci când sunt folosite împreună cu puternicul nostru creator de CV-uri, vei obține un CV câștigător în doar câteva minute.

Inginerie

Fie că ești în căutarea unui nou loc de muncă în domeniul ingineriei, fie că îți începi cariera profesională, este esențial să ai un CV impresionant. Acum poți crea CV-ul de inginer perfect în câteva minute, cu ajutorul acestor modele.

Domeniul Creativ și Cultural

Aceste exemple de CV-uri creative și culturale sunt cea mai bună alegere pentru designeri, artiști sau pentru oricine dorește să își arate portofoliul prin intermediul CV-ului. Folosind culori, forme și pictograme pentru a evidenția competențele și realizările, aceste exemple de CV-uri sunt instrumentul perfect pentru un profesionist creativ care dorește să se angajeze.

Asistență Socială

Cel mai bun exemplu de CV pentru asistenții sociali care aspiră să se alăture industriei sau pentru candidații care doresc să își relanseze cariera.

  • Posts not found

Sport și Fitness

Dacă ești în căutarea unui exemplu de CV în domeniul fitness-ului, înseamnă că sportul și menținerea sănătății sunt o prioritate pentru tine. Un CV în domeniul sănătății și wellness ar trebui să fie capabil să le arate angajatorilor că ești în formă, dar este bine să-ți prezinți și alte competențe, pe care le-ai desprins din escaladă, alergare sau înot. Iar dacă dorești să îți arăți direct abilitățile sportive, nu uita să profiți de formatul în bloc și să oferi toate detaliile despre sportul pe care îl practici și de ce îți place.

Transport și Logistică

Mulți oameni caută locuri de muncă în industria transporturilor. Pentru a ieși în evidență din mulțime, este important să ai un CV puternic care să prezinte toată experiența și pregătirea pe care le deții.

Altele

Obținerea unui loc de muncă nu se întâmplă din întâmplare. Trebuie să fii echipat cu instrumentele potrivite și trebuie să știi cum să le valorifici. Pentru a te ajuta să faci acest lucru, secțiunea Modele CV-uri îți oferă acces facil la exemple de CV-uri excepționale, care îți vor servi drept ghid perfect în timpul procesului de redactare.