Șabloane de CV

Talentul și expertiza ta merită cea mai bună prezentare. Beneficiază de modele de CV personalizate pentru a ieși în evidență și pentru a-ți spori șansele de a obține locul de muncă visat.

modeles

Cum pot să-mi creez un CV fără bătăi de cap

Un CV perfect este un bilet câștigător către un loc de muncă excelent pentru o persoană în căutarea unui loc de muncă. Aici intervenim noi cu modelele noastre de CV-uri concepute în mod profesional. Instrumentul nostru de creare a CV-ului online, ușor de utilizat te ajută să-ți redresezi rapid calea profesională. Te putem ajuta să îți creezi și o scrisoare de intenție adaptată la cerințele postului pentru care candidezi.

Creează-mi CV-ul

Modele profesionale de CV-uri

Alege modele de CV-uri creative, elegante, profesionale sau moderne. Creatorul nostru de CV-uri produce 20 de șabloane. Poți schimba cu ușurință culoarea sau adapta așezarea în pagină la orice format de CV pe care îl dorești; modele de CV-uri cu cronologie inversă, funcționale sau o combinație a acestor funcții.

Editezi formatul CV-ului pe care îl preferi.

Alegi spațierea, stilurile și dimensiunile fonturilor. Poți să subliniezi, să scrii în italic sau să scrii cu bold textul, fără a fi nevoie să folosești modele de CV-uri în format MS Word. Tu aduci experiența și competențele pe care le ai, iar noi ne ocupăm de formatare pentru tine, oferindu-ți în același timp cele mai bune modele pe care le vei întâlni în industria ta.

Tipuri de Modele

 • Model de CV profesional
 • Model de CV simplu
 • Model de CV modern
 • Model profesional și creativ
 • Model de CV funcțional

resume formats

Avantajele Creatorului nostru online de CV-uri

Creatorul nostru de CV-uri este un constructor gratuit de modele de CV-uri pe care candidații în căutarea unui loc de muncă îl pot folosi pentru a crea CV-uri. Prezentăm mai jos câteva dintre beneficiile de care se bucură clienții creatorului nostru gratuit de CV-uri online;

  Model de CV Profesional

  Este unul dintre cele mai populare modele de CV-uri dintr-un motiv întemeiat. Modelul de CV profesional oferă un aspect ordonat, clasic, care se concentrează pe realizările, competențele, obiectivele și experiența candidaților, mai degrabă decât pe elemente de design inutile.

  Având secțiuni clar conturate pentru rezumatul profesional, educația, experiența și competențele tale, angajatorii vor putea vedea dintr-o privire că ești alegerea potrivită pentru postul pe care îl oferă.

  Modelele de CV-uri profesionale sunt perfecte pentru toate industriile. Un astfel de CV este deosebit de util pentru persoanele din sectoarele corporative, cum ar fi serviciul clienți, marketing și vânzări.

  Reține că, deși competențele tale profesionale, pe care le incluzi în CV sunt vitale, și competențele interpersonale te pot ajuta să își în fața grupului de candidați.

  Model de CV simplu

  Acest format clasic de CV are fonturi noi, pentru crearea CV-ului perfect. Modelele elegante se bazează pe titluri îndrăznețe pentru a organiza rezumatul, istoricul profesional, competențele și educația persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă în secțiuni ușor de digerat, care îi vor impresiona pe recrutori și angajatori.

  Este adecvat pentru diverse industrii și locuri de muncă. În plus, îți va prezenta realizările cu ceva personalitate, pentru a te ajuta să te evidențiați printre ceilalți candidați. Este ușor de întâlnit pe rețelele de socializare, deoarece este relativ simplu, așa cum sugerează și numele.

  Model de CV modern

  Modelul de CV modern corespunde descrierii primite și are aproape toate elementele unui model de CV modern. Acesta combină un stil clar și concis cu rafinamentul discret.

  Modelul de CV modern face ca experiența, titlul postului anterior, rezumatul profesional și educațional să apară mai vizibile și atractive.

  Este una dintre cele mai bune alegeri de formate de CV, ideale pentru cei care caută un loc de muncă și caută o abordare contemporană a modelelor standard de CV. Este foarte recomandat de profesioniști din diverse industrii, inclusiv vânzări, sănătate și educație.

  Model funcțional și profesional

  Modelul funcțional este cel mai bun pentru cineva care a experimentat câteva hopuri pe drum din punct de vedere profesional. Este mai bine pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă care au lacune în istoricul lor profesional, sau care au schimbat mai multe locuri de muncă într-o perioadă de timp relativ scurtă să utilizeze acest model de CV.

  Acest lucru se datorează faptului că un model de CV funcțional va ajuta la devierea atenției către secțiunea de educație și secțiunea de competențe, în locul istoricului profesional cronologic, care uneori, reprezintă informații foarte delicate pentru cei care caută un loc de muncă.