CV Managementul proprietății | Obține jobul potrivit pentru tine!

Ești un manager de proprietate. Există o singură problemă - concurența este în creștere. Toată lumea vrea să se angajeze în domeniul managementului proprietății.

Evaluare medie pentru acest șablon

5,0
Din 1recenzii ale clienților

Rămâi calm. Cu ajutorul ghidului nostru, CV-ul tău pentru un loc de muncă de manager de proprietate va ieși în evidență din mulțime. În acest articol, veI găsi:

  • Cum să scrii un CV de manager imobiliar care îți va aduce mai multe interviuri.
  • Sfaturi și exemple despre cum să pui abilitățile și realizările pe un CV de manager imobiliar.
  • Cum să-ți descrii experiența într-un CV pentru manager de proprietate pentru a obține orice job pe care ți-l dorești.
  • Îți vom arăta cele mai de succes șabloane de CV-uri.

Managementul proprietatii CV

Care este cel mai bun format pentru un CV de manager de proprietate?

În medie, fiecare ofertă de muncă atrage 150 de CV-uri. Dintre acești candidați, între 6 și 10 vor fi chemați la un interviu și doar unul singur va obține postul. Practic, ești la fel ca și chiriașul tău care caută apartamentul perfect în cele mai mari orașe de acolo, ai o concurență foarte mare. Și cum îi sfătuiești pe potențialii tăi clienți să încheie afacerea și să se acomodeze în casa visurilor lor? Ei bine, le spui că au nevoie de cea mai bună aplicație de acolo. Același lucru este valabil și pentru tine Trebuie să acorzi atenție la cele mai mici detalii din cererea ta de angajare ca manager imobiliar, inclusiv la formatul acesteia.

Cum scrii cel mai bun CV pentru managementul proprietății?

Folosește CV-ul invers-cronologic. Acest tip de CV pentru manager de proprietate îți pune cele mai bune atuuri chiar în fața recrutorului. Oferă un format simplu pentru a pune în evidență cele mai importante puncte într-o manieră curată și ordonată. Dintre toți oamenii, știi ce le spun dezordinea și dezordinea celor din jur… fugi acum! Nu vrei ca recrutorul tău să facă asta. Așadar, folosește fonturi clare, clasice, titluri mari și spațiu alb pentru a atrage cititorul spre punctul central al vizitei sale la CV-ul tău de managementul proprietatii: abilitățile și experiența ta. Asigură-te că îți salvezi CV-ul în format PDF. Un CV în format PDF de specialist în managementul proprietății este ca o proprietate perfectă, pur și simplu arată bine tot timpul.

Managementul proprietatii CV

💡 TIPS & TRICKS: Verifică anunțul de angajare pentru a te asigura că PDF-urile sunt în regulă. Uneori, managerii de angajare se joacă de-a proprietarii, pot fi puțin pretențioși.

Ar trebui să folosești un rezumat al CV-ului managerului de proprietate sau un obiectiv de CV?

Cum atragi atenția unui recrutor? Arătându-i superputerile tale impresionante cu un obiectiv de CV sau un rezumat de CV. Un rezumat al CV-ului este o prezentare generală a experienței tale în domeniul managementului imobiliar.  Un obiectiv de CV funcționează și fără experiență. Acesta îți evidențiază unitatea și ambiția. Folosește-l dacă scrii un CV de asistent pentru managementul proprietății sau orice alt CV de manager de proprietate la nivel începător.

Cum să îți descrii experiența în managementul proprietății?

Căutarea de apartamente este la fel ca și căutarea unui loc de muncă. Trebuie să se potrivească perfect. Citește cu atenție descrierea postului. Evidențiază toate îndatoririle, competențele și calitățile necesare. Acestea sunt cuvintele cheie ale CV-ului tău de manager de proprietate. Introdu-le în punctele din CV-ul tău de manager de proprietate. Acest lucru funcționează atât pentru locurile de muncă în domeniul managementului proprietății industriale, rezidențiale, cât și pentru cele comerciale. Cuvinte precum servicii, întreținere, chiria, administrare, întreținerea, proprietate, procesul, imobiliare, reparații, promovarea, oferim, scurt timp, proprietarului, închiriere, managementul proprietatii, aspecte și servicii juridice nu trebuie să lipsească din descrierea experienței tale.

Contează secțiunea educațională?

Deși o diplomă nu este neapărat necesară pentru a obține un loc de muncă în managementul proprietatii, în funcție de cerințele postului și de firma de administrare a proprietății la care dorești să te alături o certificare sau o diplomă ar putea înclina balanța.

Managementul proprietatii CV

În orice caz, și dacă este relevant, dorești să îți prezinții educația în cea mai bună lumină posibilă. Acest lucru este valabil indiferent dacă ești  manager de proprietăți industriale, rezidențiale sau comerciale. Menționează în această categorie:

  • Universitatea și locația
  • Tipul de diplomă
  • Specializare
  • Premii, onoruri și alte distincții

Cum să îți pui abilitățile într-un CV?

Să fii în domeniul managementului proprietății poate părea simplu pentru cei din afara industriei, dar este de fapt destul de complex. În calitate de administrator de proprietăți, rezolvarea conflictelor este a doua ta limbă. Gestionarea timpului este prima ta limbă.

Fie că vorbești cu un potențial rezident, discuți cu un proprietar despre tendințele pieței sau îmbunătățești relațiile de afaceri cu un coleg sau cu un furnizor de servicii, ești un profesionist în toate meseriile, adaptabil și proactiv în orice circumstanțe. Un angajator apreciază comunicarea, marketingul și abilitățile de bază în domeniul financiar. Sarcina ta este să dovedești că ai aceste abilități folosind punctele din CV-ul tău de manager de proprietate. Iată, mai jos, o listă de abilități pe care o poți lua în considerare:

  • Comunicare
  • Abilități de gestionare a timpului
  • Rezolvarea problemelor
  • Rezolvarea conflictelor
  • Planificare și organizare
  • Abilități de leadership
  • Acceptarea criticilor
  • Marketing
  • Management
  • Negociere
  • Receptivitate
  • Încredere
  • Serviciul clienți

Reține că vei dori să adaugi câteva detalii pentru ca managerul care face angajarea să își facă o idee mai bună despre ceea ce poți face.

💡 TIPS & TRICKS:  Dacă enumeri o abilitate crucială în secțiunea de abilități, susține-o în secțiunea de experiență.

Cum să adaugi alte secțiuni la CV-ul tău?

Să ne imaginăm că ești proprietar de casă. Vreți să îți impresionezi viitorul locatar. Vrei ca acesta să îl sune pe managerul tău de proprietate la 5 secunde după ce a văzut prima poză a proprietății tale. Cum faci asta? Îți pui în scenă proprietatea. Te duci la cumpărături pentru flori, decorațiuni și îți pui în scenă casa. Niciodată nu a arătat atât de bine, nu-i așa? Același lucru este valabil și pentru tine și pentru CV-ul tău în managementul proprietatii. Iată câteva secțiuni suplimentare ale CV-ului de manager de proprietate pe care să le iei în considerare:

  • Dacă ai primit vreo distincție importantă sau ai făcut o realizare uriașă, ia în considerare adăugarea acesteia la secțiunea Premii și distincții. Dacă ai doar una singură, ia în considerare adăugarea acesteia la secțiunea Realizări.
  • Adaugă o secțiune pentru conferințele la care ai participat, în cazul în care conferința s-a axat pe aptitudini care se potrivesc cu descrierea postului de manager de proprietate.
  • Ia în considerare adăugarea cluburilor din care faceți parte și a hobby-urilor pe care le ai și care dovedesc abilitățile necesare pentru acest post.

Cel mai frecvent mit despre scrisorile de intenție

Da, încă mai ai nevoie de o scrisoare de intenție. CV-ul, profilul LinkedIn și prezența online nu sunt suficiente pentru a îți oferi acel loc de muncă pe care ți-l dorești atât de mult. Până la urmă, ești o persoană axată pe cifre, așa că iată o statistică de ultimă oră: 40% dintre recrutori vor sări peste CV-ul tău dacă nu are o scrisoare de intenție. Fă câteva cercetări și aflați numele persoanei care ia decizia de angajare. Adresează-i scrisoarea ta. Atunci când scrii scrisoarea de intenție pentru managerul de proprietate, fă o vizită pe site-ul companiei. Asigură-te că incluzi detalii despre compania care te interesează.

Managementul proprietatii CV

Principalele concluzii

Iată o scurtă recapitulare a strategiilor cheie pentru scrierea unui CV de manager imobiliar:

  • Asigură-te că enumeri abilitățile tale de manager de proprietate, precum și certificările, licențele și experiența tale în managementul proprietatii.
  • Asigură-te că obiectivul și experiența din CV-ul tău te plasează deasupra colegilor tăi. Trebuie să se potrivească cu descrierea postului.
  • Adaugă secțiuni „altele” pentru a vă evidenția valoarea și pentru a îți prezenta cele mai bune victorii.
💡 TIPS & TRICKS: CV al managerului de proprietate este mai mult decât o simplă foaie de hârtie, este prezentarea ta de vânzări pentru recrutori și manageri. Utilizează un șablon de CV pentru rezultate maxime!

Întrebări frecvente

Care este cea mai mare responsabilitate pentru managementul proprietății?

Responsabilitățile managerului de proprietate includ stabilirea și colectarea chiriei, gestionarea cererilor de întreținere, ocuparea unităților vacante și, eventual, stabilirea bugetului pentru proprietate. Managerii de proprietăți se ocupă adesea de proprietățile pe care investitorii imobiliari nu le pot administra pentru că nu locuiesc în apropiere, fie nu doresc să le administreze personal. De asemenea, e important să arate puternice abilități de management.

Care sunt îndatoririle unui manager imobiliar într-un CV?

Menține chiriile proprietăților prin anunțarea și ocuparea locurilor vacante, negocierea și aplicarea contractelor de închiriere, precum și prin întreținerea și securizarea spațiilor. Stabilește rata de închiriere prin studierea ratelor de închiriere locale și calcularea costurilor generale, a amortizării, a impozitelor și a obiectivelor de profit.

De asemenea, un manager trebuie să înțeleagă importanța nevoilor chiriașilor și aspectele juridice pe care aceste lucruri le presupun (cheltuielile, administrarea și asigurarea proprietății, plata la termen, venituri continue, întocmirea contractului de închiriere, gestionarea de reparații pentru proprietăți etc).

Care sunt cele mai comune abilități ale unui manager de proprietate?

  • Comunicare
  • Abilități de gestionare a timpului
  • Rezolvarea problemelor
  • Rezolvarea conflictelor
  • Planificare și organizare în termen scurt
  • Abilități de leadership și management
  • Abilități de înțelegere a contractului de închiriere și tot ce presupune acesta
  • Colectarea chiriei complete și întocmirea contractului
  • Acceptarea criticilor cât mai constructiv posibil
  • Negociere
  • Receptivitate
  • Încredere
  • Serviciul clienți
  • Colectarea de taxe
  • Gestionarea de servicii
  • Cunoasterea imobiliară

Articole similare